Bonaimatge

Bonaimatge és una agència de comunicació constituïda a Reus l’any 1995 pel Grup Rueda i amb 24 anys d’experiència i solvència acreditades que el 2015 va encetar una etapa d’expansió amb la incorporació de nous accionistes de diversos sectors empresarials i l’ampliació de l’equip de professionals.

El catàleg de serveis de Bonaimatge comprèn tots els àmbits de la comunicació corporativa. La nostra agència compta també amb una divisió de publicacions amb dues capçaleres consolidades: l’Indicador d’Economia i La Guia de Reus, totes dues referents en els seus respectius segments.

Bonaimatge

El nostre equip

L’EXPERIÈNCIA I EL TREBALL EN EQUIP ENS PERMET ANALITZAR I ENTENDRE TOTES LES NECESSITATS DELS CLIENTS PER DONAR MILLORS SERVEIS INTEGRALS.

Dani revenga

DANI REVENGA
Director de Comunicació i Publicacions

Davi Arias

DAVID ARIAS
Gerent – Editor

Mónica Carrasco

Mònica Carrasco
Periodista i Consultora en Comunicació

Comunicació integral, a mida i amb retorn

En els nostres temps no cal convèncer ningú que la comunicació és essencial per a qualsevol projecte. Tothom en fa, d’una o altra manera. Precisament per això cal fer-ho molt bé, millor que mai. Cada empresa o institució és diferent i necessita una estil de comunicació propi. Per això, Bonaimatge no aplica plantilles ni fórmules estàndard. La nostra agència et fa un vestit a mida. Per diferenciar-te. Perquè la teva inversió tingui retorn.

Parlem?

T’AJUDAREM A CONVERTIR ELS TEUS PROJECTES EN UNA REALITAT

Nom i cognoms (requerit)

Empresa (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Número de telèfon (requerit)

Assumpte

Missatge

Contacta’ns