Vols donar un impuls a la comunicació de la teva empresa aprofitant l’inici del nou any? Desenvolupar correctament l’entorn digital i els nous formats marquen el camí, avui ressaltem quatre tendències a les què parar atenció aquest 2023!

  • Podcasts, streaming i gaming: les campanyes gamificades guanyen cada cop més pes entre els usuaris, mentre que les retransmissions en directe i els formats en streaming per presentar productes o proposar activitats s’han fet ja un lloc entre l’audiència. Els podcasts encapçalen el llistat de nous formats demandats i un espai propici per crear contingut de manera diferent que connecti amb el públic.
  • Butlletins de notícies i newsletters: fugint de la saturació i en la dosi adequada, butlletins treballats i correctament enfocats són un bon camí per connectar amb el públic. La clau està en el tipus d’informació que s’envia i en aquell valor extra que aporta, més enllà d’una informació o promoció concreta.
  • L’estratègia del marketing d’influencers creix: els pressupostos publicitaris han de contemplar cada cop més aquesta opció per arribar al públic de manera diferent i tenint en compte el seu target concret i característiques. Interessa la seva capacitat de mobilitzar l’audiència i la possibilitat de microsegmentar els públics.
  • Relacions públiques i comunicació verda: el consumidor/a valora cada cop més que les empreses i institucions es comprometin a millorar l’entorn. Es reclama un esforç i es premien les accions reals i tangibles en aquest sentit. Una bona estratègia de relacions públiques ha de ser transparent i honesta i el compromís mediambiental de les empreses repercuteix de manera positiva en la reputació de la marca.

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com