Comença un nou any i és un bon moment per crear l’estratègia de comunicació de la teva empresa. Avui compartim amb tu 4 tendències en comunicació corporativa que has de tenir en compte a l’hora de dissenyar les accions per als propers mesos per connectar més i millor amb la teva audiència:

  • Personalització i automatització: personalitzar els missatges és cada cop més essencial i per fer-ho pots aprofitar totes les opcions que t’ofereixen les noves eines tecnològiques. Des de la generació de continguts fins a l’anàlisi de dades o la segmentació de públics, la tecnologia és una gran aliada per la comunicació corporativa.
  • Autenticitat i relat: humanitzar les comunicacions al màxim i destacar històries úniques i originals que connectin amb les emocions i valors compartits amb el teu públic. La immediatesa i les eines tecnològiques han de ser un suport per reforçar el factor humà i el relat ben treballat per part de l’empresa i les seves accions.
  • Sostenibilitat i responsabilitat social corporativa: aquests conceptes continuen guanyant pes i són un factor clau per connectar amb un públic cada cop més crític i que busca empreses on s’aporti valor en aquest cap. Accions reals i realistes, que vagin més enllà d’eslògans, es busca i valora el compromís social tangible de les empreses en la cura del medi ambient i amb el conjunt de la societat. La comunicació ètica no només serà un diferenciador, sinó una necessitat imperant per a la construcció d’una reputació sòlida.
  • Realitat augmentada i virtual: utilitzar aquestes eines marca la diferència en comunicació, des de presentacions de productes fins a la celebració d’esdeveniments empresarials. Les experiències immersives i els formats en temps real captiven a les audiències, que valoren cada cop més la creativitat.

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la i a planificar les teves accions de comunicació? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com