Hem de fer una parada tècnica en la nostra comunicació al llarg de l’estiu? La resposta és no. Pot baixar la intensitat d’algunes accions habituals però  com  empresa cal pensar accions específiques per aquesta època on el nostre públic objectiu canvia les rutines i posa a la pràctica certa desconnexió. Per això us proposem 5 elements a incorporar a la teva estratègia de comunicació empresarial aquest estiu.

  • Adapta els continguts i sigues flexible: cal adaptar el contingut de valor i posar-hi molta imaginació. Busca un llenguatge lleuger i adequat al moment i l’entorn, sempre tenint en compte que lleugeresa no ha de significar buidor.
  • Crea continguts específics vinculats a l’estiu: aprofita la naturalesa visual de l’estiu i aposta pel contingut interactiu. A més, crea continguts allunyats de la intenció purament comercial.
  • Pensa en els mitjans de comunicació: els mesos d’estiu certa activitat que nodreix de manera habitual als mitjans de comunicació baixa el seu ritme però els espais han d’omplir-se com la resta de l’any. Per tant, lluny del que pugui semblar, és un bon moment per fer comunicació a mitjans. Temes que la resta de l’any poden tenir més complicat trobar un espai el tindran ara i cal aprofitar el  moment. Crea un contingut de valor i treballa bé l’enfocament de la notícia per ajustar-lo a les necessitats del moment, fugint dels temes recurrents de  l’estiu.
  • Refresca les teves xarxes socials: crea vídeos i posts amb temàtiques relacionades amb l’estiu, com consells de viatge, activitats a l’aire lliure, receptes refrescants o idees per gaudir del temps lliure; tot plegat lligat sempre a l’activitat de la teva empresa. Això ajudarà a mantenir l’interès del teu públic sense sobrecarregar-los.
  • Crea ofertes i promocions especials:  pensa en descomptes estiuencs, sortejos i concursos que animin la participació. Això no només incrementarà les teves vendes, sinó que també mantindrà la teva marca en la ment dels consumidors.

L’estiu suposa també una oportunitat per la teva comunicació i és una ocasió fantàstica per humanitzar la nostra marca i mostrar una cara més propera i relaxada al públic. Prepara’t per aprofitar-la!

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la i a planificar les teves accions de comunicació? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com