Un dels primers passos a l’hora de crear una estratègia comunicativa és l’elaboració d’un pla de comunicació que estableixi objectius, to, missatges, públics, canals i accions a dur a terme. Un pla complet haurà de comprendre comunicació interna i externa. A més, cal tenir en compte que una part de l’estratègia de comunicació serà dinàmica i estarà sempre en moviment, ara bé, el pla ha de marcar el camí a seguir en tota acció comunicativa.

Destaquem alguns dels avantatges d’elaborar correctament un pla de comunicació:

  • El pla marca objectius concrets i estratègies per aconseguir-los convertint-se en una guia per l’empresa / institució.
  • Permet gestionar millor temps i recursos.
  • Defineix el to i estil que ha d’impregnar qualsevol acció de l’empresa / institució aconseguint coherència en tot allò que es fa i s’explica.
  • Permet precisar i programar missatges i els canals, per tant, millora l’efectivitat de qualsevol acció.
  • Ajudarà a reforçar i millorar la imatge de l’empresa / institució a mig i llarg termini.

pla comunicacio bonaimatge

Tens una història? Vols que t’adjudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com