Desembre i el Nadal suposen un moment ideal per potenciar la comunicació d’empresa. Les opcions d’accions i estratègies es multipliquen  i ofereixen a les empreses una oportunitat per reforçar la seva imatge, fidelitzar a treballadors, proveïdors i clients. És el moment de ser creatiu/va i incloure al teu pla accions senzilles que van més enllà, et donem algunes pautes i idees per aplicar en comunicació interna i externa:

  • Marca la diferència en les teves comunicacions relacionades amb el Nadal. No és el moment de  vendre un producte, mostra la teva personalitat i l’equip que fa possible  la feina a diari.
  • I si la felicitació de Nadal de l’empresa la dibuixen els fills i filles de les persones que formen el teu equip? Organitza un concurs i implica-hi a tothom.
  • Proposa una activitat de voluntariat corporatiu que mostri els valors de la teva empresa i suposi una oportunitat per potenciar el treball en equip.
  • Felicita el Nadal als teus equips amb una activitat de gamificació que potenciï el seu esforç, aprenentatge i relació a través d’una aposta divertida i motivadora.
  • Mailing de felicitació a la base de dades de clients: envia un missatge als teus clients, preocupa’t per ells i recorda’ls que ets als seu servei tot l’any i aprofita per oferir-los un descompte o incentiu.
  • Si optes per enviar un regal a treballadors, proveïdors o clients, tria amb consciència i decanta’t per un producte alineat amb els teus valors d’empresa.
  • Vesteix de Nadal els teus canals de comunicació corporatius per transmetre la sensació d’estar actualitzat.

Tens una història? Vols que t’adjudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com