El format podcast viu un moment d’expansió i reconeixement. S’ha fet amb l’atenció dels usuaris per la seva capacitat d’informar i entretenir de manera directa i accessible. El gran ventall d’opcions depenent de cada temàtica i la tendència cada cop més buscada pels usuaris de continguts sota demanda han portat també a un boom de les plataformes que agrupen aquest tipus de continguts. El podcast pot ser l’eina perfecta per donar un impuls a la teva estratègia de comunicació i incrementar l’impacte de les teves accions. Aquí van alguns dels motius:

  • Estableixes un nou canal de comunicació amb el teu públic
  • Mètode fàcil i econòmic de captar l’atenció del teu client potencial
  • Incrementes la teva visibilitat
  • Potencia la teva identitat de marca
  • Beneficia la teva estratègia de continguts i posicionament
  • Obres una nova eina de monetització
  • Els resultats són fàcilment quantificables

Evidentment cal cuidar la qualitat del podcast i oferir un contingut atractiu i que tingui a veure amb la marca i els valors que volem comunicar. A nivell tècnic, actualment comptem amb solucions molt accessibles que ens garantiran una bona qualitat de so. És important triar la temàtica i el to adients, treballar bé els guions i la edició de so, a més de crear una imatge atractiva per identificar el teu podcast. Caldrà també triar una plataforma d’emmagatzematge de podcast i fer-ne una bona difusió.

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com