El públic objectiu o target de la teva empresa és aquell en el qual focalitzar per fer-li arribar el missatge correcte i establir-hi una relació més directa. Identificar-lo t’ajudarà a planificar millor i treure més rendiment de la teva comunicació i accions de màrqueting  específiques.

Com identificar al teu target?

  • Definir correctament els objectius de comunicació
  • Fer-ne un retrat el més acurat possible a partir de característiques com edat, àrea de residència, perfil professional, gustos, hàbits de compra i consum.

Un cop definit el perfil caldrà buscar quins són els millors canals per captar la seva atenció i apropar-t’hi tenint molt clar perquè hi vols connectar. De fet, una mateixa empresa pot tenir diferents targets depenent del producte o acció que vulgui comunicar. Aquí arriba una altra fase important en aquest procediment global: la segmentació.

Precisament, segmentar és un dels avantatges que ens ofereix a la digitalització de la comunicació i les eines de màrqueting. Podem arribar a un possible comprador/a de manera molt més efectiva i amb un missatge precís, que s’adapti a les seves necessitats. Aquest retrat ens permetrà sabe:

  • Com consumeix continguts el nostre públic objectiu de manera predominant? Xarxes socials? Premsa tradicional?
  • Quin és el seu format preferit? Vídeos curts? Textos? Infografies?

Aquesta informació ajudarà a perfilar les accions de comunicació perquè sense entendre les necessitats i hàbits del teu públic  no aconseguiràs captar la seva atenció i confiança. Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com