L’espai que triem per fer una presentació de producte o de projecte parla també d’ell i de la teva empresa o institució. Cal fer una tria acurada del lloc adient i tenir en compte molts aspectes perquè, absolutament tot, comunica i parla de nosaltres i la nostra marca.

Aquí us deixem alguns aspectes essencials a tenir en compte:

  • Missatge: espai alineat amb l’objectiu de la presentació. Un espai singular ajudarà reforçar el teu missatge i a sorprendre al públic però compte, la sorpresa o entorn no ha de distreure de l’objectiu ni protagonitzar l’esdeveniment.
  •  Públic: cal tenir en compte a qui ens dirigim. No és el mateix un acte per a l’equip de l’empresa o institució, que per clients o mitjans de comunicació.
  • Comoditat: lloc de fàcil accés, ben senyalitzat i funcional.
  • Capacitat: tria una sala adequada al volum de gent que reuniràs. Un espai massa petit no permetrà desenvolupar l’acte correctament i un de massa gran donarà sensació de convocatòria escassa encara que el volum de gent sigui gran.
  • La decoració, il·luminació i so han d’estar cuidats. Especialment, en el cas de convocar a mitjans de comunicació. Cal tenir en compte que pugin accedir al so de la presentació amb facilitat i que la il·luminació de la sala permeti la correcta presa d’imatges.

Els esdeveniments són un mitjà més a tenir en compte dins el teu pla de comunicació i una bona plataforma per donar a conèixer productes o activitats.  A més de la tria de l’espai, cal tenir en compte les invitacions, la convocatòria a mitjans de comunicació i una estratègia digital alineada amb l’esdeveniment. Suposen una inversió de temps i diners però poden comportar molts beneficis dins l’estratègia de marketing i comunicació aconseguint un bon impacte publicitari, generant interès comercial i humanitzant la marca.

 

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com