El mes de setembre marca un nou inici dins l’any, és també un bon moment per ordenar tota la comunicació de la nostra empresa o organització i planificar accions concretes de cara al darrer trimestre de l’any.

Tenir un calendari amb accions de comunicació marcades ens permetrà tenir una visió global d’allò que ens cal fer. Podem agrupar les accions per diferents blocs:

  • Missatges i continguts per mitjans de comunicació: llistat de temes i d’accions amb mitjans com notes de premsa i presentacions.
  • Newsletter: data d’enviament i llistat de continguts planificables.
  • Xarxes socials: llistat de continguts, planificació d’elaboració i programació de publicacions.
  • Esdeveniments: calendari de participació en esdeveniments sectorials i aquells que s’organitzen des de la pròpia empresa o entitat.
  • Accions publicitàries: calendaritzar possibles accions publicitàries segons els esdeveniments o llançaments previstos permetrà establir el pressupost necessari i optimitzar els resultats.

 

No oblidem que la comunicació és viva i sempre hem d’estar obertes a fer canvis o incorporacions de darrera hora però treballar sobre una base sòlida ens permetrà obtenir millors resultats. A més, podrem organitzar millor la feina, evitarem saturar al nostre públic i tenir períodes d’inactivitat comunicativa.

Tens una història? Vols que t’adjudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com