Incorporar una newsletter o butlletí a la teva estratègia de màrqueting i comunicació pot ser una molt bona eina per promocionar continguts, atraure nous seguidors i fidelitzar a la teva comunitat.

Aquí van sis consells per crear una newsletter atractiva i efectiva:

  • Crea un contingut interessant, actualitzat i diferenciat. El teu contingut ha de ser un complement a la promoció directa de productes per oferir més i millor a la teva comunitat.
  • Trieu un to i imatge d’acord amb la teva marca.
  • Utiltiza titulars curts i amb ganxo, a més d’imatges atractives.
  • Ofereix al teu subscriptor/a un privilegi que el motivi per formar part d’aquesta comunitat de butlletí informatiu. Pot ser un descompte, contingut exclusiu, opció preferent davant de nous llançaments, etc.
  • Enllaça amb la teva pàgina web per portar l’usuari/ària a ampliar contingut.
  • Habilita sempre canals de contacte directe i dóna opció a rectificar dades personals o preferències de manera clara.

La creació duna llista de subscriptors és un treball continu i serà una de les prioritats en la teva estratègia de màrqueting i comunicació. Per això, la teva feina a web i xarxes socials haurà d’alinear-se amb la del newsletter.

 

 

Tens una història? Vols que t’ajudem a explicar-la? A Bonaimatge posem a la teva disposició un equip de professionals en diversos àmbits que donaran forma al teu pla de comunicació a mida i t’acompanyaran per posar-lo en pràctica. També podem ajudar-te a dur a terme accions concretes de comunicació. Pots contactar amb nosaltres a través del web: www.bonaimatge.com