Aquestes dates són una bona oportunitat per acostar-se de manera distesa i amable als teus clients habituals, és Nadal! És un bon moment per mostrar-los agraïment i recordar-los que per tu són importants.

Podem triar entre diverses fórmules per fer-ho. A banda d’una comunicació genèrica a través de les xarxes socials, una bona opció és fer-los arribar un missatge directe per correu electrònic o a través del newsletter habitual. A més, és l’oportunitat perfecta per reforçar el nostre missatge amb una postal de Nadal memorable. És recomanable que en el disseny visual, el motiu principal que utilitzem tingui a veure amb el nostre negoci o activitat.

Què dir-los?

  • Donar-los les gràcies per fer que el teu projecte segueixi endavant.
  • Preguntar com estan i recordar-los que continues disponible per quan et necessitin.
  • Felicitar-los les festes.
  • Desitjar salut per ells /elles i tots els seus.

 

Aquest Nadal, més que mai, apropa’t als teus clients
Una comunicació propera ens ajuda a establir vincles de fidelització. Si volem anar encara més enllà, pots optar també per fer arribar un obsequi a aquells clients més fidels. L’opció més senzilla pot ser un val descompte que pugui utilitzar al teu negoci, tot i que també es pot optar per un obsequi físic concret on aparegui el nom de la teva empresa.

No saps per on començar? Necessites ajuda? Des de Bonaimatge podem ajudar-te a dissenyar la campanya perfecta adaptada a les teves necessitats.