En un mercat gran i competitiu necessitem totes les eines possibles per diferenciar-nos, i el valor del disseny gràfic esdevé indispensable. Tant si tens una identitat però vols renovar-la, com si ara estàs creant la imatge de la teva marca, comptar amb professionals serà indispensable per garantir l’èxit. No oblidem que la marca gràfica de la nostra empresa és la nostra carta de presentació, la primera imatge que donem al món i una síntesi de qui som.

El disseny gràfic és una disciplina artística que es dedica a elaborar missatges, idees o conceptes mitjançant la imatge. Està molt lligat a la publicitat i a la comunicació, però amb un gran pes estètic. D’aquesta manera, els i les professionals del disseny gràfic es dediquen a materialitzar de forma visual la identitat de la nostra marca, en una barreja de funcionalitat i estètica. Es tracta d’un ofici que implica creativitat i enginy, però també empatia, experiència i capacitat de síntesi.

Tant el logotip, la imatge de la web o la creació dels posts, per exemple, han de passar per un professional en disseny gràfic, ja que el correcte desenvolupament d’aquests repercutirà en la construcció de la identitat de marca i la nostra reputació digital, per, en definitiva, fer-nos més atractius. Per tant, el valor del disseny gràfic és que aquest constitueix una peça clau que complementa altres aspectes i estratègies de la comunicació corporativa.

el valor del disseny gràfic
Treballar amb professionals és una aposta segura

A vegades s’escatima en la inversió en disseny gràfic, i això és un gran error. Tots necessitem com a mínim un logotip i no treballar amb professionals suposa perdre qualitat. Com en altres professionals, l’experiència i la formació marquen la diferència que resulta obvia en el resultat final.

El valor del disseny gràfic no és només una qüestió de gust estètic, sinó que requereix una bona investigació, estratègia i identificació sobre la marca. En aquest sector professional és habitual l’intrusisme, que encara que per moltes marques pugui semblar un estalvi econòmic, a la llarga es fa patent la manca del treball professional.